Cases

Case astrokrant

Astrokrant is al enige jaren actief op het internet onder www.astrokrant.nl. Om de mogelijkheden van Mobile Content Billing te demonstreren is een mobiele variant gemaakt waarbij bezoekers voor slechts € 0,25 hun horoscoop van die week kunnen inzien. De mobiele variant is te bekijken via m.astrokrant.nl.
De site is opgebouwd met de open-source pakketten Wurfl en Wall voor PHP in combinatie met de API voor Mobile Content Billing van TargetPay. Een site in deze opzet kan in minder dan een dag opgezet worden door uw technici!
Case Mob24-7

Mob24-7 is launching partner voor Mobile Content Billing en al geruime tijd actief op het mobiele internet. Vorig jaar gingen zij van start met een credit abonnementsdienst waarbinnen klanten voor een klein bedrag per week uit een complete winkel mobile entertainment (ringtones, games, wallpapers) konden kiezen. Op de mobiele website werd tot voor kort afgerekend met Premium SMS. De aanmeldprocedure daarvoor voelde voor consumenten niet echt natuurlijk aan omdat de mobiele browser afgesloten moest worden, waardoor een deel van de klanten afhaakte. Met Mobile Content Billing als alternatief kon Mob24-7 haar conversie vele malen verhogen. Het bestelproces is nu volledig geintegreerd in de mobiele website, en ook helemaal in de look en feel van Mob24-7. Klanten kunnen nu ook heel eenvoudig via mijnmobielebetalingen.mobi hun bestedingen inzien, afmelden en ondersteuning krijgen.


  
 

Home | Algemene voorwaarden | Technische handleiding | Gedragscode Mobiel Internet | Contact