Marktkansen

Marktkansen

Mobiel internet is enorm aan het groeien. In 2009 hebben 1,5 miljoen Nederlanders gesurft met de mobiel telefoon. Het mobiele internet maakt eenzelfde groei door als het 'normale' internet jaren geleden. Nu providers massaal internet abonnementen zonder datalimiet aanbieden zal deze groei de komende jaren voortzetten naar een penetratie van 53% in 2015. Het groeiend aantal smartphones op de markt draagt hier positief aan bij. Kansen voor uw website of nieuwe business case op het mobiele internet zijn er in overvloed. Maar niet alleen het aantrekken van bezoekers is een uitdaging, uiteindelijk gaat het om wat je verdient.

Over een paar jaar wordt er met mobiel twee keer meer omzet gerealiseerd dan op het vaste web, aldus Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley. Met nieuwe technologie zullen nieuwe toepassingen en bedrijfsmodellen ontstaan. Nu al is duidelijk dat consumenten steeds makkelijker de portemonnee pakken om iets af te rekenen via mobiel internet. Ook betalen voor downloads en virtuele goederen is niets vreemds.

Mobiel betalen zal dus een enorme vlucht nemen. Het is nu vooral nieuws, weer, verkeer en beurs dat de klok slaat. Warenhuizen, webshops met boeken, CD's, allerlei mobiele content komen geleidelijk naar mobiel. Een betaling moet snel en veilig verlopen en het gebruiksgemak voor de klant en verkoper moet groot zijn. Met Mobile Content Billing van TargetMedia hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.Toename mobiele internetters, Morgan Stanley


   
  
 

Home | Algemene voorwaarden | Technische handleiding | Gedragscode Mobiel Internet | Contact